L’Anna, la Kira i la Montse es jubilen

L’últim dia del curs, més de 100 persones, entre professors, exprofessors, membres del PAS i familiars, ens vam reunir en el tradicional dinar de final de curs durant el qual vam celebrar l’acte de jubilació de les professores Anna Grau, Kira Menén i Montse Montalà.

L’Anna Grau ha estat vinculada al centre els darrers 26 anys, durant els quals ha fet de professora del Departament d’Orientació i, alguns cursos, de tutora d'ESO i de cap del Departament. 

La Kira ha sigut professora del Departament d’Educació del Jaume Huguet durant vuit anys i sempre, també, tutora d’ESO. A més, ha sigut una de les professores que va impartir classes en el CFGS d’esports al nostre centre.

Finalment, la Montse Montalà ha exercit al nostre institut durant 31 anys de professora del Departament de Llengües estrangeres en l’especialitat d’anglès. Diversos cursos ha estat cap d’aquest departament i, alguns cursos, ha estat tutora de Batxillerat. En els anys en què es va impartir el CAS (Curs Accés a Grau Superior), en va ser la coordinadora responsable i tutora. També ha sigut membre del Consell Escolar diversos anys i ha format part de la Comissió avaluadora de les Proves d'accés a cicles formatius. Ha participat en diversos Projectes de Llengües estrangeres (Orator, Comenius, etc.) i ha fet de tutora de funcionaris en pràctiques.   

Al final del dinar, el director, Josep M. Soler, va adreçar unes paraules a cadascuna d’elles i els va lliurar una placa en nom del centre i un regal de part de tots els companys i excompanys. L’acte es va acabar amb les emotives paraules que diverses representants de cadascun dels departaments els van dedicar i que van servir per repassar la seva trajectòria professional i humana a l’Institut. 

Anna, Kira i Montse, esperem que la nova etapa que comenceu a partir d’ara us sigui molt profitosa! Us trobarem molt a faltar, però penseu que el Jaume Huguet sempre serà casa vostra. Molta sort!

#TotsSomJaumeHuguet #SempreSereuJaumeHuguet