Acte de jubilacions 2020 i 2021

2022 04 06 acte jubilats tots

El dia 6 d’abril a la tarda es va fer un emotiu acte de reconeixement als companys jubilats durant els dos darrers cursos. Aquesta festa s’havia hagut d’ajornar diversos cops per culpa de la pandèmia, però, finalment, es va poder celebrar el passat dia 6 després del claustre.

El director va  fer un discurs d’agraïment a la tasca desenvolupada per tots els homenatjats i va fer un repàs a la trajectòria de cada un d’ells: 

JUBILACIONS  2019-2020

- Ramon Andreu Benach, 15 anys al centre com a professor de Geografia i Història, durant els quals ha estat professor i tutor d’ESO i Batxillerat i ha organitzat els viatges de fi de curs dels alumnes de 4t d’ESO.

- Àngels Armengol Romeu, 5 anys al centre com a professora de Processos administratius; ha estat tutora i professora del CFGM Gestió Administrativa.

- Lluïsa Barbarà Rubert, 37 anys al centre com a professora de pràctiques administratives, primer, i, des del curs 2001-2002, tutora i professora del CFGM d’Activitats comercials.

- Fàtima Lladó Soler, 23 anys al centre com a professora de Biologia i Geologia. Del 2000 al 2003 ha estat cap del Departament de Ciències Naturals i des del 2003 va formar part de la comissió de Qualitat i Millora. El 2008 es va incorporar a l’equip directiu com a Coordinadora Pedagògica.

- Joan Furné Boada, durant 19 anys ha estat un dels conserges de l’Institut.

JUBILACIONS  2020-2021

- Leonard Ruiz Romero, 31 anys al centre com a professor de Delineació i de Fabricació Mecànica. Va començar de professor d’EMI (“Maestria” industrial) de Delineació; ha estat cap dels departaments de Fabricació Mecànica i de Delineació, i va impulsar i participar en el Projecte Catskills.

- Jesús Moreno Martos, 33 anys al centre com a professor de Dibuix. Va començar de professor d’EMI (“Maestria” industrial) de dibuix, va participar en mòduls d’FP de Disseny i ha estat cap de Departament de Visual i Plàstica. A més de fer de professor d’FP, ESO i Batxillerat, ha col·laborat sempre en el disseny, retolacions i publicitat d’actes, activitats i les dues publicacions del centre (Informa i reviScola).

- Assumpció Niubó Bosch, 26 anys al centre com a professora de Física i Química. Des del 2004 ha gestionat la participació de l’Institut en el Projecte “Escoles Verdes”. Ha sigut tutora d’ESO, cap de Seminari i cap del Departament de Ciències Experimentals.

- Anna Maria Sans Solsona, 26 anys al centre com a professora de Llengua Catalana. Ha estat tutora d’FP, ESO i Batxillerat, i també coordinadora lingüística de centre (LIC) i cap del Departament de Llengua Catalana; durant els últims anys ha estat coordinadora de Batxillerat.

L’acte va comptar amb l’acompanyament musical d’un grup de professors, abans de passar al repartiment d’obsequis. 

Moltes gràcies, Àngels, Lluïsa, Fàtima, Ramon, Joan, Jesús, Assumpció, Leonard i Anna, per tots aquests anys dedicats a l’Institut Jaume Huguet; moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar en aquest senzill acte.

Desitgem que gaudiu molt d'aquesta etapa de la vida que ja heu començat i esperem que ens vingueu a veure de tant en tant perquè #TotsSomJaumeHuguet!

JUBILACIONS 2019-2020

JUBILACIONS 2020-2021

ACTE

Durant el matí, els alumnes de segon del CFGM  d’Activitats Comercials havien estat embolicant amb molt d'afecte els regals per als docents jubilats. Especialment, van preparar el d'una de les persones homenatjades, la Lluïsa Barbarà, que havia estat professora del departament de Comerç els últims 30 anys.

 2022 04 06 acte jubilats tots