Jornada de Sant Joan Bosco

2021 01 29 bosco pont trencat 4 Enguany, les activitats esportives de la jornada de Sant Joan Bosco van tenir un format diferent, marcat per la pandèmia.

Es van fer el dia 29 de gener i, per tal de respectar les normes sanitàries i conservar els grups bombolla, l’alumnat de 3r d'ESO, durant tot el matí, va fer la caminada a Picamoixons anul·lada la setmana anterior. Aquesta activitat forma part del Treball per Projectes Fem sabó.

Els de 4t d'ESO, de 8 a 10 van fer les classes habituals i, després d’esmorzar, van anar caminant fins al Pont Trencat del riu Francolí.

L'alumnat de 1r i 2n d'ESO van ser els únics que van fer la jornada esportiva al centre, i van dur a terme un circuit coordinat per l’alumnat de 1r del CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva (EAS): els van fer de guies pel recorregut i els van monitoritzar totes les activitats.

El circuit d’activitats esportives constà de 9 estacions, repartides per tot el centre (pati de les moreres, gimnàs, pistes esportives i zona d’entrada a l’Institut). En cada estació, cada grup-classe hi va desenvolupar una o dues activitats: tennis taula, zumba, bàsquet, pichi, hoquei, jocs de punteria (bitlles, cercles, cons), slackline, malabars, cocktail games i quiz mix.

(Als destacats d’Instagram hi trobareu alguns vídeos de la Jornada.)

1r i 2n d'ESO

3r d'ESO

4t d'ESO