Celebracions del professorat

El Pep ha estat professor de Ciències Experimentals i coordinador d’informàtica, i fa vint-i-dos anys que està vinculat a l’Institut; la Josepa ha estat professora de Gestió Administrativa del centre aquests darrers cinc anys.

L’acte se celebrà en el transcurs del dinar de final de curs al qual assistiren els homenatjats acompanyats dels membres de la direcció, companys i excompanys del claustre de professors; després de les paraules d’agraïment per part del director, aquest els va lliurar una placa de reconeixement en nom de l'Institut.

En el decurs de l’acte, i després del dinar, va continuar el reconeixement a la dedicació docent d’ambdós professors, en especial per l’estima de la resta de companys del claustre i d'exprofessors; per això, en representació de tots, els companys dels respectius departaments didàctics van lliurar-los diversos regals. Finalment, la Josepa Roca en representació de tots dos, va agrair totes les mostres d’afecte rebudes.

A més, durant l’acte també es va lliurar una placa de reconeixement a la professora Montse Montalà, que fa 25 anys que exerceix la docència de Llengua Anglesa al nostre centre.

Pep i Josepa, molta sort en la nova etapa que començareu ben aviat!

 

FI CURS PEP

 

FI CURS JOSEPA

 

FI CURS MONTSE