Graduació d'ESO i Batxillerat

GRADU ESO BAT MARXEN ORQUESTRA3Hem arribat a final de curs i, com cada any, ha arribat l’hora de celebrar que els alumnes de 4t d’ESO i els de 2n de Batxillerat acaben una etapa educativa.

És una bona ocasió per recordar el seu pas per l’Institut, per reviure alguns dels millors moments que hi han viscut i, especialment, per agrair a professorat, famílies i amics l’ajuda rebuda durant tots aquests anys.

Això és el que es va fer durant l’acte de graduació al Centre Cultural Municipal el passat 6 de juny. Va ser una festa molt lluïda, que va començar amb l’actuació de l’orquestra de l’Institut dirigida pel professor Felip Brunet que, com cada any, va voler fer un comiat especial als alumnes que deixen l’orquestra; enguany en van ser una bona colla, tant de 2n de batxillerat com algun de 4t d’ESO.

 

 

GRADU ESO bat

 

Durant l’acte, també hi va haver més música en directe, interpretada per les excel·lents veus de les alumnes Arola Palau, Gemma Gómez i Marina Vidal, una música que va servir de sintonia de diversos vídeos que recollien alguns dels moments viscuts per l’alumnat d’ESO i Batxillerat durant el seu pas per l’Institut.

Ferran Amill i Rosa Invernon, en representació dels alumnes de 4t d’ESO, i Arnau Fonts i Larisa Olar, en representació dels de Batxillerat van adreçar unes paraules als assistents en què van recordar anècdotes i vivències.

A més, es van lliurar els premis del IV Concurs de curtmetratges, que organitza el Departament de Castellà. Després de veure un fragment dels curts finalistes, el professor d’aquest departament Lluís Fernández va lliurar els premis als alumnes de 4t d’ESO guanyadors:

-Accèssit (del concurs Fonix en anglès) a Marina Vidal i Núria Pujol per la pel·lícula Healthy Planet

-Primer premi de curtmetratges a Ester Farré, Yeray Ramírez, Eloi Singla, Joan Tous i Joan Carles Dalmau per la pel·lícula Johnny Kebab

 

GRADUACIÓ premi curts DEDF

 

Tot seguit va arribar un dels moments més esperats de la tarda: el lliurament de les orles i les bandes de graduació a l’alumnat de Batxillerat; a continuació, les seves tutores, Anna Sans i Cristina Xifré, els adreçaren unes paraules de comiat ben originals: la “Tirallonga de bons desitjos”, que van descriure com una còpia maldestra del poema “Tirallonga de monosíl·labs” de Pere Quart, en senyal d’afecte i de reconeixement.

 

GRADU BAT A

2n Batxillerat - A

 

GRADU BAT B

2n Batxillerat - B

 

A continuació, el director Jordi Tuset i el cap d'estudis Jordi Serra, lliuraren els diplomes que distingeixen els alumnes que han obtingut les millors qualificacions en tot el Batxillerat. Les Matrícules d'Honor han estat enguany per a Ferran Beltran Torrellas, Maria Olivé Roselló, Clàudia Salvat Figueras i Clàudia Vidal Garriga.

 

GRADU ESO BAT MATRÍCULES retallada 4

 

Finalment, va arribar el moment del repartiment d’orles i la celebració de la graduació de l’alumnat de 4t d’ESO, després del qual la tutora Kira Menén, en representació de tots els tutors de 4t, va llegir el seu discurs: una al·legoria ben original de la relació alumnat-professorat en clau esportiva.

 

GRADU ESO 4A

4t d'ESO - A

 

GRADU ESO 4B

4t d'ESO - B

 

GRADU ESO 4C

4t d'ESO - C

 

GRADU ESO 4D

4t d'ESO - D

 

Per cloure l’acte, els presentadors, Aniol Gironès i Elisabeth Martínez, van desitjar un bon creuer als alumnes de 4t, molta sort en les proves de les PAU als alumnes de Batxillerat que s’hi presentin, i molt bon estiu a tothom!