Graduació FP

L'acte va ser tot un èxit ja que la sala es va omplir amb els alumnes que acaben una etapa al centre, els seus familiars i també amb alumnes dels cursos de 1r que van voler acompanyar-nos.

A més del lliurament de les orles de la promoció 2017-2018 a tots els grups de 2n, es van lliurar diplomes de reconeixement als millors expedients acadèmics de cada curs. També es va fer un reconeixement especial a la participació en projectes d'Innovafp i al fet d'haver estat seleccionat per un Erasmus+.

Lisard Bellod, propietari del magatzem del vermut de Valls, va fer una xerrada sobre la seva experiència personal en el món empresarial i dues exalumnes de Batxillerat del centre, l'Alba Montero i la Neus Armenjach, ens van fer una demostració de ball modern.

Un dels moments principals va ser el lliurament de les beques ANESPRO: dues patrocinades per Essity, als millors expedients de BAT i de CFGM per cursar un CFGS, en aquest cas el de Disseny en Fabricació mecànica, van ser per a Xavier Insa Batalla i Christian Fernández Badia, i una per al millor expedient del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes per cursar un CFGS d'informàtica al centre, patrocinada per l'empresa Infordisa de Valls, va ser per a Adrià Ferré Segura. Lliuraren les beques el President de la Cambra de Comerç, Marcel·lí Morera; el director de Recursos Humans d’Essity, Pere Marc Franquet, i el gerent d’Infordisa, Jordi Ferrando.

 

GRADU FP BEQUES ANESPRO ESSITY

 

GRADU FP BEQUES ANESPRO INFORDISA

L'acte va ser molt dinàmic i distret i es va cloure amb unes paraules d’agraïment a tots els presents per part del director del centre. Després, es van sortejar 20 vals de la pizzeria Pizza Mania de Valls i, en acabar l’acte, tothom es va poder fer una fotografia al Photocoll preparat per a l’ocasió.

 

GRADU FP FINANCES

 

GRADU FP CAI

 

GRADU FP COMERÇ

 

GRADU FP INFO