8M, Dia Internacional de les Dones

2022 03 08 cartell 8 de març POSTAmb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Institut se suma al missatge de l’ONU Dones Igualtat de gènere avui per a un demà sostenible. 

La Comissió Espai Lila de l’Institut ha proposat activitats per sensibilitzar l’alumnat i tota la comunitat educativa sobre els drets de les dones. En primer lloc, les noies que en formen part han preparat la campanya "Seré la dona que em doni la gana ser" i l'han compartit amb qui s'hi ha volgut fotografiar. Aquí sota en teniu una mostra.

A més, durant el matí, a l'Institut es llegirà la Declaració Institucional del 8M que reivindica i defensa la plena garantia dels drets humans de totes les dones. Amb aquesta declaració es posa de manifest la transformació feminista que és imparable i que ha de fer-se realitat avui.

A més del material de l’Ajuntament de Valls, també hem difós el del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya que enguany porta com a títol Avancem cap a una normalitat feminista

I ja fa uns dies que vam penjar els domassos i el llaç lila de l’Ajuntament de Valls (aquí).

#Som8deMarç #Lesescoleslliuresdeviolències #Coeducat

Més info dels actes del 8M: aquí i aquí.