Wisibilízalas STEAMJH

Anna SAMADASHVILI, alumna de 1r del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes  participa en el concurs Wisibilízalas, que organitza la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. 

En el seu projecte web ha volgut destacar el paper de la dona STEM en el nostre institut, concretament en el departament d'informàtica i fer visible el talent femení en el sector STEAM.

Totes les docents del departament d'informàtica han col·laborat amb el projecte de l'Anna, i per això vol agrair la col.laboració de l’Anna Gené, la Laura López, la Míriam Subirats, la  Noèlia Tuset i la Neus Budesca, que és qui ha supervisat el projecte. 

A més, ha entrevistat a dues dones molt competents en el seu sector STEAM: la Sílvia Sanromà Martorell, que treballa en el món de la intel·ligència artificial,  i l’Aïda Valls, que és doctora en intel·ligència artificial de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

És el primer cop que el centre participa en aquest concurs, que vam conèixer gràcies a les dones del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, que s’encarreguen de fomentar la visibilització de les dones enginyeres informàtiques i de reduir l'escletxa de gènere en aquest sector. 

Aquí teniu el projecte de l’Anna.

Molt bona feina, Anna, i et desitgem que tinguis molta sort en el concurs!