Llença el masclisme a la paperera!

2020 11 25 25N TALLERS2Amb motiu de la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’alumnat de 4t d’ESO participa en tallers de prevenció de violències masclistes.

Els tallers els desenvolupen membres de Nus cooperativa, i han estat organitzats per la regidoria d’Igualtat, Acció comunitària i Participació de l’Ajuntament de Valls, amb l’objectiu d’identificar i visibilitzar el fenomen de la violència de gènere i els diferents elements que hi intervenen.

Cada grup de 4t d’ESO, els dies 25 i el 26 de novembre durant dues hores, participa en un taller de sensibilització i prevenció de la violència masclista i les actituds d'homofòbia, lesbofòbia i transfòbia. Exploren els estereotips de gènere envers la identitat; analitzen les relacions, els mites de l’amor romàntic i les violències; descobreixen quines són les noves violències a través de les TICs i les xarxes socials, etc. I tot això, a través de dinàmiques de grup participatives, amb eines teatrals, que els permeten visibilitzar de forma participativa i vivencial el fenomen de la violència masclista.

2020 11 25 25N LLAÇ 2