Atura les violències masclistes!

2020 11 25 nomesviolenciamasclistaDes de l’Institut Jaume Huguet ens adherim al Manifest de 25N per a commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. 

“Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes”

Cada any, amb motiu d'aquest dia, la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis  i la Delegación del Gobierno a Catalunya, consensuen un manifest per a commemorar i visibilitzar aquesta data i tot el que representa.

En el manifest d’enguany es diu que “el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes” i que “el rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més fort”. Es reconeix que “mai abans hi havia hagut una implicació tan extensa i conscient respecte les violències masclistes. I és que, els darrers mesos han estat absolutament durs per a les dones i criatures que viuen en situacions de violència com, segurament, ho seran els mesos que vindran, mentre duri la pandèmia”. I es dirigeix als homes “que esteu en contra d’aquestes violències i sabeu que un dels vostres amics, familiars, coneguts les exerceixen: és hora que us en feu responsables i hi intervingueu”. El document acaba adreçant-se als agressors, “als agressors, un recordatori: no hi haurà espai per a la impunitat”.

Comissió Lila

 #25n #lesescoleslliuresdeviolències #programacoeducat #desemmascarem  @xtec  

 

2020 11 25 paperera

2020 11 25 paperera 1