Simulem un debat parlamentari

L'alumnat de 2n curs del CFGM de Gestió Administrativa, en el marc del mòdul d'Empresa i Administració i, en concret, en el de les institucions autonòmiques de Catalunya, van simular un debat parlamentari. Per fer-ho, es van repartir els grups polítics de manera totalment aleatòria i es va decidir, entre tota la classe, quin tema es debatria. Finalment, el debat parlamentari es va dur a terme en relació a l'aprovació d'una proposta de llei per erradicar les desigualtats per raó de gènere. 

Aquesta activitat va ser un èxit ja que van preparar-se molt bé les intervencions en funció del que defensa el grup polític que representaven, i ho van exposar respectant les formalitats del Parlament de Catalunya. 

Amb aquestes activitats, es pretén que l'alumnat pugui entendre els continguts més enllà de la teoria i pugui comprendre en profunditat les característiques de cada administració. 

#debat #gestióadministrativa #formació #aprenentadebatre #lideratge #aprenentatgesignificatiu #aprenentatgevivencial #simulacions #debatparlamentari #aprenentatgeactiu