Exposició Halloween de Fabricació Additiva

Els estudiants de Fabricació Additiva de l'Institut estan fent un pas de gegant cap al futur de la tecnologia i la creativitat amb la seva primera exposició de figures monstruoses produïdes mitjançant la impressió en 3D. Aquest esdeveniment especial està dedicat a la festivitat de Tots Sants i se centra en la temàtica de Halloween.

El que fa aquesta exposició realment única és que les figures, misterioses i espantoses, han estat fabricades i dissenyades per l'alumnat del curs d'especialització en Fabricació Additiva del centre. Aquest curs de nova creació és el primer i únic de la seva mena a la província de Tarragona, i ha estat una plataforma d'aprenentatge innovadora per als joves talents que busquen explorar en el món de la impressió 3D i la fabricació additiva.

Les figures exhibides són impressionants, amb detalls increïbles i una qualitat excepcional. Cada peça és una mostra excel·lent de l'habilitat i la creativitat dels estudiants que han estat treballant incansablement per dur a terme aquesta espectacular mostra de talents locals.

A més de l'exposició en si, hi ha una oportunitat emocionant per a tots els amants de l'art i la tecnologia ja que es farà un sorteig especial d’algunes de les figures entre els qui us feu seguidors de les xarxes socials on s'emet contingut relacionat amb el curs. Aquestes xarxes socials inclouen Youtube, TikTok i Instagram (també teniu els enllaços QR a la mateixa exposició). 

Animeu-vos a seguir-los i tindreu l’oportunitat única de guanyar una de les peces d'art més impressionants que s'hagin vist mai!!!

Aquesta exposició és una prova del compromís de l'Institut a fomentar la creativitat i la innovació, i estem emocionats d'apreciar el talent emergent d'aquests joves estudiants. No oblideu visitar l'exposició i ser part de l'emoció. 

Felicitats a tots els estudiants i professors per aquesta impressionant iniciativa i exposició de Halloween!