Construcció d'un cotxe elèctric

2023 10 24 cotxe elèctricEn un emocionant pas cap al futur de la mobilitat sostenible, els alumnes de segon any del cicle formatiu de grau superior de Disseny i els alumnes del curs d'especialització en Fabricació Additiva es van aventurar a fer una visita educativa a les instal·lacions de Desballestaments Valls. Aquesta excursió va marcar un punt d'inflexió en el projecte de construcció d'un cotxe elèctric, actualment en fase de desenvolupament.

La raó d'aquesta visita va ser l'accés a una valuosa font d'inspiració i a l'aportació de materials per part de Desballestaments Valls, una empresa de reciclatge i desballestament de vehicles de renom entorn de Valls. L'empresa es va unir al projecte com a patrocinador oficial i ens va permetre accedir a components d'alguns vehicles i ens ha subministrat peces clau que s'utilitzaran en la creació del cotxe.

Els directius i el personal de Desballestaments Valls van expressar la seva satisfacció en contribuir a aquesta iniciativa educativa des del primer moment, mirant d'aconseguir totes i cadascuna de les peces que facin falta per desenvolupar un projecte tan complicat com aquest.

Aquest emocionant projecte representa un exemple brillant de com la col·laboració entre l'educació i la indústria pot portar a avenços significatius en la tecnologia i la sostenibilitat.

Tant l'alumnat com la comunitat educativa de l’Institut ens sentim agraïts pel suport generós de Desballestaments Valls, sense el qual seria quasi impossible desenvolupar un projecte tan ambiciós com aquest.