Visita de la Generalitat Valenciana

El 31 de maig, van visitar el nostre institut diversos representants d’entitats valencianes per conèixer el funcionament del nostre CFGM d’Excavacions i Sondatges, i saber com es desenvolupa entre l’Institut Jaume Huguet i la pedrera La Ponderosa, ja que tenen intenció d’implantar-lo en aquella zona amb el perfil professional d'Operacions de Maquinària de Construcció.

Els assistents van ser: José Luís Llorens, coordinador de dual d'FP de la Generalitat Valenciana; el president  d'ARIVAL (Asociación de Empresas de Áridos de la Comunidad Valenciana), Custodio Monfort Ramos, i la gerent, Ana Barella Val; i el cap d'estudis i professorat del Centre Integrat de Formació Professional Públic de Cheste. També hi assistí Jaume Puig i Canal, gerent del Gremi d'Àrids de Catalunya.

En primer lloc, els assistents van assistir a la jornada d'FP Dual que es va fer a la Cambra de Comerç. Després, es va fer una reunió a l'Institut per parlar de la gestió del cicle formatiu amb la cap d'estudis d'FP Montserrat Velasco, i el tutor i coordinador del cicle Jordi Esqué. Finalment, juntament amb el director Josep Maria Soler, van visitar l'empresa La Ponderosa, on es desenvolupen la major part dels mòduls formatius.  Allà, amb el seu gerent Josep Rodríguez, van poder intercanviar l'experiència obtinguda durant el primer curs del cicle formatiu que s'ha impartit a les seves instal·lacions.