L’Institut compromès amb La Marató de TV3

Durant tot el matí, el biòleg i biotecnòleg Jonathan Caravaca està fent xerrades a diversos grups d’alumnes per conscienciar-los dels objectius de La Marató: recollir diners per augmentar la recerca entorn de la malaltia a la qual es dedica el programa, que enguany és el càncer.

Hi assisteix l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i els grups de 1r de cicles formatius de grau mitjà de Gestió administrativa, d’Activitats comercials, de SMIX, de Mecanització i Soldadura i d’Instal·lacions elèctriques, i tots els de CAI.

Per una banda, els explica quines són les causes que produeixen el càncer i també algunes de les pautes de vida que han de tenir en compte per prevenir-lo (dur una vida sana, no beure alcohol i no fumar, fer exercici, etc.). Finalment, també insisteix en la necessitat d’augmentar els fons econòmics que ajudin en la recerca científica i que permetin millorar el tractament de la malaltia i fer que algun dia sigui possible curar-la del tot.

Si voleu col·laborar-hi, aquí teniu l’enllaç on trobareu més informació i els diversos sistemes per poder fer els donatius; el dia del programa televisiu, el 16 de desembre, podeu fer-ho a través del telèfon 905 11 50 50.

 

IMG 0678

 

IMG 0679

 

IMG 0681