IV Jornades Esportives

Els alumnes del CFGS d’Activitats físiques i esportives van organitzar activitats per a tot l’alumnat del centre, des de les 11 del matí fins a l’hora de plegar.

Es va poder gaudir amb diversos jocs i esports, dividits en dos grans grups. D’una banda, les activitats competitives, la més participativa de les quals va ser el futbol; el bàsquet 3x3 i el tennis de taula. I de l’altra, les no-competitives, com ara l’escalada, la defensa personal i el taekwondo, que s’han dut a terme al gimnàs. Per als més equilibristes, l’slackline i els malabars van ser el taller ideal, i la zumba va tindre una gran participació especialment per part de les noies. També hi va haver espai per a activitats més tranquil·les, com el taller d’escacs.

Hi va haver unes quantes persones, alumnes i professors, que van decidir sortir fora del centre: els amants de les bicicletes van fer una sortida amb BTT per camins de Valls i una bona colla van fer una caminada fins a Masmolets.

 

BOSCO 17

 

BOSCO 11

 

BOSCO 16

 

BOSCO 12

 

BOSCO 13

A més, la comissió de festes va col·laborar en la preparació d’algunes activitats com ara les bitlles fineses; el taller de primers auxilis, on els nois i les noies van posar en pràctica els passos que cal seguir per reanimar a una persona amb aturada cardiorespiratòria, i el twister, on les persones més flexibles van demostrar el seu talent.

La comissió Escoles Verdes i el Departament de Mecànica van tornar a posar en marxa la biciliquadora que, mitjançant el mecanisme d’una bicicleta, permet elaborar una gran varietat de sucs naturals.

 

BOSCO 3

 

Per acabar, també cal esmentar que els alumnes de 4t ESO van preparar un esmorzar de coca i xocolata per poder finançar part del seu viatge de final de curs, una bona manera d’endolcir les activitats del matí.

 

BOSCO 9

 

Tot i que el dia es va aixecar amb fresca, el temps va permetre realitzar la Jornada sense cap problema. Les activitats van transcórrer amb normalitat i es va constatar una gran participació per part de l’alumnat i el professorat.

Gràcies als monitors per la gran feinada que van fer!

 

Si voleu veure més fotos i un vídeo, aquíaquí i aquí ho trobareu.

 

BOSCO 2

 

BOSCO 4

 

BOSCO 5

 

BOSCO 7

 

BOSCO 8

 

BOSCO 10

  

BOSCO 14