Taula rodona amb exalumnes

Hi van assistir els alumnes de 2n de Batxillerat, que van escoltar les experiències de: Miquel París, que actualment estudia Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Elisenda Molné, Psicologia a la Universitat Rovira i Virgili (URV); Ona Mallafré, Dret a la Universitat Pompeu Fabra (UPF); Núria Gironès, Humanitats a la UPF; Èlia Fargas, ADE a la URV; Dúnia Queralt, Comunicació i Periodisme a la UdL; Judit Climent, Filologia Catalana a la URV; Aina Mestre, Història de l’Art a la Universitat de Lleida (UdL); Jana Olivé, Sociologia i Estadística a la UAB, i Maria Fonts, Magisteri a la UAB.

Han passat per vies diferents en els seus estudis: des dels que ja tenien decidit de feia molt de temps el que volien estudiar, als que es van decidir a finals de 2n de Batxillerat; des dels que els agrada molt el que fan i continuen el grau que havien triat, fins als que han canviat l’opció inicial perquè no els satisfeien els estudis, etc. En definitiva, però, tots els van dir que no s’angoixessin a l’hora de decidir el seu futur, perquè, si s’equivocaven, sempre eren a temps de canviar o redreçar el rumb.

La xerrada també va servir perquè els parlessin de qüestions més pràctiques com ara l’allotjament (pis, residència...), transport, activitats extracurriculars, etc. Un intercanvi d’opinions molt directe que cada any ajuda els nostres estudiants de 2n de Batxillerat a aclarir dubtes de cara al seu futur acadèmic o laboral.

Moltes gràcies per venir i pels vostres consells! 

 

taula rodona 3