Compartim l’experiència LEGO amb els Baltis

Els alumnes de l’Escola, acompanyats pels seus professors, van venir a veure els muntatges que els alumnes de Tecnologia de 4t d’ESO estan preparant per participar en la Fist Lego League, una competició de muntatge de robots.

Els va sorprendre molt tot el muntatge tecnològic que han preparat els nostres alumnes, que explicaren directament com estan preparant el projecte i, sobretot, se centraren en difondre els valors de la First Lego League: la importància de treballar en equip i de trobar conjuntament solucions als problemes que se’ls plantegen, el fet d’aprendre junts ja que els entrenadors no tenen sempre totes les respostes i també que és important compartir les experiències amb tothom que vulgui conèixer-les. Finalment, els van destacar l’últim dels valors de la competició, un valor que LEGO posa de relleu i que els motiva a aprendre Tecnologia: que es diverteixen construint i aprenent!

Després de la visita a l’Institut, vam intercanviar l’experiència anant a l’Escola Baltasar Segú, on els alumnes de 4t d’ESO van poder veure els muntatges que havien fet els més petits. Va ser un matí interessant per intercanviar experiències directament entre alumnes de Primària i  Secundària entorn d’un mateix objectiu: el muntatge de robots i l’aprenentatge de la Tecnologia. 

 

baltis 2

 

baltis 3

 

baltis 4